<We_can_help/>

What are you looking for?

>ЕНИСА СЕЛМАНОВИЌ – САЛКИЌ
speaker_info

About The Speaker

ЕНИСА СЕЛМАНОВИЌ – САЛКИЌ

Претприемач со повеќе од 16 години искуство во работа со поединци, тимови и организации. Им помага на компаниите да се реорганизираат, воспостават процеси и да се развиваат во насока на зголемена ефикасност и профитабилност. Преку работа на проекти и таргетирано образование развива лидери кои ги стекнуваат сите потребни знаења и вештини и знаат како да ги применат за да ги постигнат целите на компанијата. Ениса е посветена на луѓето, ориентирана кон решенија, практична и фокусирана на создавање промени и нови вредности.